Продюсер та колишній цивільний чоловік Ані Лорак втік до Росії

Фальосу та Лорак єднає особиста історія, яка тривала понад 10 років
фото з відкритих джерел

Ексдружина Юрія Фальоси пояснила його вчинок тугою за рідними

Продюсер та колишній цивільний чоловік співачки Ані Лорак Юрій Фальоса виїхав до Росії. Про це розповіла його колишня дружина, співачка Маша Гойя в інтервʼю ЖВЛ.

«Я з ним спілкувалася десь два тижні тому. Він зараз в Росії, в Йошкар-Олі. Ви знаєте всі, що зруйнували його будинок, і він вимушений був покинути Київ і відправитися до мами», – розповіла Маша Гойя. Співачка пояснила вчинок Фальоси тим, що він дуже сумував за рідними та додала, що не засуджує колишнього.

Нагадаємо, в березні минулого року Юрій Фалеса повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що снаряд російської армії знищив його житло: будинок зруйнований. «Ні вдома, ні офісу більше нема! Усі живі! Що ж, відбудовуватиметься заново», – коротко написав Фалеса, прикріпивши до посту фото руйнувань.

Юрій Фалеса – відомий український продюсер, який окрім Лорак, працював із Мікою Ньютон, Машею Гойя, гуртами «Mushmellow», «Бряц-Band» та іншими. З Ані Лорак його пов’язують особисті стосунки, які тривали більше 10 років. Нині Фальоса та Лорак практично не спілкуються. Маша Гойя минулого року офіційно вийшла заміж та народила сина. «Розписалися в Кривому Розі, де я народилася та виросла, – розповідає в інтервʼю ЖВЛ. – Приїхали мої батьки, його батьки. В мене була біла сукня та піджак оверсайз – нічого особливого. Я вже була вагітна на той час. Зараз я вся у своїй дитині – дуже люблю сина». 

Читайте також: Телеведучу Хамайко втягнули в жахливу аферу: Шахраям повірив навіть чоловік моєї сестри

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: