Блогер розповів про дорослого сина Олега Винника, про якого тато згадав лише раз

За чутками, матір'ю хлопця є співачка Таюне, яка працювала з Винником
фото з відкритих джерел

Хлопець живе у Німеччині, професійно займається плаванням, вчиться в університеті

Телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак втік з країни і про нього нічого не чутно досі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Слава Дьомін (@slavademin_official)

«Винник активно приховував своє особисте життя, і це була ціла PR-стратегія. А ще Олег приховував сина, про якого згадав лише раз у 2005 році, коли ще в Україні був не дуже відомим. Коли в артиста кар'єра пішла вгору, він перестав про нього згадувати, – заявив Дьомін. – Знаю про те, що хлопець живе у Німеччині, професійно займається плаванням, вчиться в університеті».

В одному з інтерв'ю Винник проговорився, що у нього є дружина і син, але говорити про них не захотів, мовляв, особисте має залишатися особистим. Дьомін розповів в ефірі, що сину Винника Юліану наразі приблизно 19 років. За чутками, його матір'ю є співачка Таюне (Таїсія Сватко), яка працювала разом з Винником.

«Чи українське у нього громадянство, чи німецьке – також невідомо, – додав Дьомін. – Навіщо Виннику так приховувати сина?».

Читайте також: Юрій Горбунов про загадкове зникнення Винника: Я пробував дізнатися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: