Телеведучий Дмитро Танкович про навчання доньки: Ніхто в класі не розмовляє українською

Танкович з дружиною та донькою
фото з відкритих джерел

Телеведучий розповів, як його маленька Саша «повісила» Путіна

Понад півмільйона українських школярів перебувають за кордоном через війну. Не стала винятком і донька ведучого Дмитра Танковича. Він разом з родиною зустрів ранок 24 лютого 2022 року в Бучі на Київщині. На них чекала складна дорога до польського кордону й адаптація у новій країні. За лаштунками шоу «єПитання» Танкович ексклюзивно розповів Новому каналу, чи говорить з 8-річною донькою про війну, та як проходить її навчання за кордоном

«Ми з дружиною одразу казали Саші правду. Бо я не бачив сенсу приховувати щось про війну. Вона все розуміла. Ми чули вибухи і бачили гвинтокрили, які летіли до Гостомельського аеропорту. Доньці було важко перший тиждень після початку вторгнення. І, мабуть, ще тиждень вона боялася гучних звуків», – пригадує ведучий.

Танкович поділився, що донька любить малювати на патріотичну тематику. «На початку війни вона малювала якихось людей. Я запитав її, що це. А вона відповіла: «Це Путін висить». Донька розуміє, хто ворог. Вона «повісила» Путіна, можливо, одна з перших, – сміється ведучий. – Саша малює дуже круто, має маленький куточок для робіт у своїй кімнаті. І там є багато зображених нею українських прапорів, сонечко, небо. Дуже красиво».

Олександра навчається у другому класі: «Я відвіз своїх дівчат до Варшави й повернувся в Україну. Спершу донька намагалася навчатися дистанційно в українській школі. Але це було складно. Ми розуміли, що їй потрібно розвиватися і спілкуватися з реальними людьми, – ділиться Дмитро. – Тому зараз Саша ходить до звичайної школи. До речі, ніхто в її класі не розмовляє українською. Тож моя донечка вже досить непогано спілкується англійською».

Читайте також: Тоня Матвієнко зізналася, чому кинула Британію та повернулася з дочкою в Україну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: