Санта Дімопулос погризлася з українцями через російську мову

Підписники Санті: Коли ми нарешті кайфуватимемо від своєї мови і її пропагуватимемо?
фото з відкритих джерел

Співачка Дімопулос порадила шанувальникам «не лізти з мовним питанням»

Колишня солістка гурту «ВІА Гра» Санта Дімопулос на сторінці в соцмережі розмістила свілину та тлі однієї з парижських кавярень.  «Париж чарівний, швидкий, яскравий! Я завжди на бігу і хочу все встигнути. Хочу приїхати хоч раз на тиждень і насолодитися кожною миттю, адже тут черпаєш натхнення буквально на кожному розі», – підписала фото співачка російською мовою.

«Санто, чому російською? – відреагували в мережі. – Коли ми нарешті кайфуватимемо від своєї мови і її пропагуватимемо? Невже мало рашизму у нас у житті» «А на українській мові так і не навчилися спілкуватися!», «Ви б краще так захищали українську мову, як захищаєте російське» – ще коментарі під дописом.

Дімопулос у відповідь порадила «не лізти з мовним питанням». Мовляв, у неї багато іноземних російськомовних підписників, яким треба догоджати: «У мене багато підписників із різних країн, які знають російську. Будь ласка, не треба лізти до мене чи до когось іншого з мовним питанням. Стежте за собою і починайте із себе. У кожного свій темп, і я робитиму так, як вважаю за потрібне... Мені не 18, щоб ви робили мені зауваження і я соромилася».

Раніше «Главком» писав, що інша солістка гурту – Анна Седокова – потрапила в скандал. Колишня киянка з початку російської агресії мовчала про війну в Україні та тихо відсиджувалася у США, час від часу навідуючись в Росію з корпоративами. А тепер, з'ясувалося, що перебувати у Росії на законних підставах артистка більше не може. Податкова служба ліквідувала ІП Ганна Седокова (саме через ІП зірка отримувала гонорари за концерти, корпоративи, рекламу та інші легальні доходи) «у зв'язку із закінченням терміну дії документа, що підтверджує право тимчасово або постійно перебувати в Російській Федерації ». Як пояснюють юристи, Седокова є громадянкою України.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: