Відомий українець несподівано заступився за телеведучу Жанну Бадоєву, яка працює на Росію

Телеведуча Жанна Бадоєва стала відомою завдяки зйомкам в українському реаліті-шоу «Орел і решка»
фото з відкритих джерел

Євген Синельников, ведучий та режисер шоу «Орла та Решки», каже, що Бадоєва «думками та серцем» з Україною

Режисер і телеведуча Жанна Бадоєва, яка більшу частину життя прожила в Україні, незважаючи на російську агресію продовжує будувати кар’єру в РФ. На сторінку телеведучої підписані майже два мільйони людей, але вона мовчить про війну в Україні, зате з радістю розповідає про свое шоу «Жизнь других», яке виходить на російському ТБ.

Тим часом Євген Синельников, ведучий та режисер шоу «Орла та Решки», який багато років співпрацював з телеведучою, в інтерв'ю ютуб-каналу «Зірковий» запевнив, що Жанна «думками та серцем» з Україною. «Знаючи Жанну, вона думками і серцем тут. Я вважаю, що, можливо, так склалися обставини, що вона не може закінчити той контракт. Або не може щось говорити», – сказав Синельников.

Раніше «Главком» писав, що Бадоєва потрапила під приціл російських пропагандистів. З Держдуми на Перший канал прийшов лист з вимогою звільнити телеведучу, яка там працює. «Не розуміємо, чому на наше телебачення повернулася українка Жанна Бадоєва. Таким особам точно тут не місце, треба негайно зняти її з ефіру», – написала Останіна.

До слова, чоловік Бадоєвої Василь Мельничин – родом зі Львова, але він також працює на Перший канал. Родина мешкає в Італії.

Читайте також: Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама нещодавно їздила на гучну вечірку до Москви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: