Джамала з чоловіком зустрілася у Білому домі з Байденами

Джамала: Такі моменти надають сил рухатися далі до нашої спільної перемоги
фото з відкритих джерел

Про це зірка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм

Співачка Джамала в рамках візиту до США зустрілася з президентом Джо Байденом та першою леді Джилл Байден. Артистка побувала на прийомі у сім'ї у Білому домі разом із чоловіком Бекіром. Про це артистка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

«У мене є сильне враження, що ми в цій боротьбі не віч-на-віч з ворогом. Вдячна Джо та Джилл Байденам за зустріч. Такі моменти надають сил рухатися далі до нашої спільної перемоги. На всій території суверенної України», – підписала пост Джамала.

Для візиту до президентської резиденції Джамала одягла блакитний костюм від українського бренду ELENA REVA та кольє від дизайнера Світлани Бевзи.

Раніше «Главком» писав, що співачка Джамала, що нині знаходиться в Америці, зізналася на своїй сторінці в соцмережі, навіщо насправді приїхала до США.

«Нарешті можу з вами поділитися деталями мого візиту в Штати, тому що до цього івент мав бути сюрпризом абсолютно для всіх. Я була запрошена заспівати легендарну пісню «Walk On» групи U2 разом із Хозіером (ірландська суперзірка – ред.) та Бренді Карлайл (американська фольк-рок-співачка – ред.) на головній події року в Америці – 45th Annual Kennedy Center Honors. Мені випала честь розділити сцену з беззаперечними легендами музичної історії, виконуючи хіт феноменального гурту U2. Назавжди запам'ятаю слова Bono: «Коли слухав твій спів – відлетів у космос». Зізнаюся, під час виконання я почувалася так само», – написала співачка. Артистка додала, що подія з її виступом транслюватиметься на телеканалі CBS 28 грудня.

Також Джамала зізналася, про що розмовляла з Джулією Робертс, яку зустріла в США. Нагадаємо, що напередодні поїздки співачка Джамала зустрілася із президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: