В Росії з’явився «чорний список» артистів, яких не можна слухати школярам

Перелік заборонених музикантів з'явилося у мережі
фото з відкритих джерел

Загалом у переліку 29 сольних вокалістів та колективів

В російських школах дітям видали список з іменами артистів, музику яких не можна використовувати на новорічних дискотеках та інших публічних заходах.

В «чорному списку» не тільки російські виконавці, котрі з 24 лютого активно висловлювали свою антивоєнну позицію, а й відомі українці. Перелік заборонених музикантів з'явилося у мережі.

«Зовсім скоро у нас пройдуть тематичні дискотеки. У кожного класу є тематика. Старости повинні скинути 10 треків від кожного класу. Але не забуваємо, що музика має бути танцювальною», – йдеться в розсилці, до якої додали список артистів, яких пропонувати не варто. Загалом у переліку 29 сольних вокалістів та колективів.

Серед них: Моргенштерн, Noize MС, Маніжа, Оксимирон, «Ногу свело!», «ДДТ», «Машина времени», «Аквариум», Валерій Меладзе, «Би-2», Face, Земфіра, Little Big, «2Маши», Alekseev, Макс Барських, Віра Брежнєва, Борис Гребенщиков, Anacondaz, «Каста», «Один у каное» , «Океан Ельзи», Іван Дорн, Надя Дорофєєва, Світлана Лобода, Монатик, Потап та Настя Каменських.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: