Джамала розсекретила справжню причину поїздки в Америку: Сюрприз абсолютно для всіх

Джамала: Разом із піснею U2 я виконала український гімн
Фото: ФБ співачки

Артистці випала честь розділити сцену з беззаперечними легендами музичної історії

Співачка Джамала, що нині знаходиться в Америці, зізналася на своїй сторінці в соцмережі, навіщо насправді приїхала до США.

«Нарешті можу з вами поділитися деталями мого візиту в Штати, тому що до цього івент мав бути сюрпризом абсолютно для всіх. Я була запрошена заспівати легендарну пісню «Walk On» групи U2 разом із Хозіером (ірландська суперзірка – ред.) та Бренді Карлайл (американська фольк-рок-співачка – ред.) на головній події року в Америці – 45th Annual Kennedy Center Honors. Мені випала честь розділити сцену з беззаперечними легендами музичної історії, виконуючи хіт феноменального гурту U2. Назавжди запам'ятаю слова Bono: «Коли слухав твій спів – відлетів у космос». Зізнаюся, під час виконання я почувалася так само», – написала співачка.

«Та найважливіше для мене сьогодні те, що ми знову говорили про наш дім. Разом із піснею U2 я виконала український гімн, а з тим нагадала тритисячній залі про темряву та щоденні обстріли. Про те, що Росія робить із нашим життям. Вдячна безмежно за можливість бути почутою. Підтримка в залі й за кулісами дарує неабияку впевненість у тому, що ми в цій боротьбі не сам на сам із ворогом. Про нас не мають права забути». Артистка додала, що подія з її виступом транслюватиметься на телеканалі CBS 28 грудня.

Раніше «Главком» писав, що Джамала зізналася, про що розмовляла з Джулією Робертс, яку зустріла в США. Нагадаємо, що напередодні поїздки співачка Джамала зустрілася із президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: