Джамала розповіла, навіщо перед туром в США приїхала до Зеленського

Співачка приїхала на зустріч з чоловіком
Фото: Інстаграм Джамали

Про розмову з Джамалою розповів у своїх соціальних мережах і сам Зеленський

Співачка Джамала напередодні поїздки до США зустрілася із президентом України Володимиром Зеленським. Зустріч відбулася в Офісі президента. Світлини з Зеленським виконавиця виклала на свою сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Про розмову з Джамалою розповів у своїх соціальних мережах і сам Зеленський, наголосивши, що зараз дуже важливо розповідати світові про події в Україні.

«Нам важливо пройти цю зиму. Ми спроможні перемогти й перемагаємо. Але без допомоги США – лідера в підтримці України, якої ми й надалі потребуємо, нам було б дуже складно. Тому напередодні поїздки співачки Джамали до США для участі в громадських і культурних заходах поспілкувалися про те, що сигнали від відомих діячів культури й мистецтва точно мають вплив у світі. Голос Джамали чутно всюди. Тож це чудова можливість іще раз нагадати всім, що в Україні триває війна», – таке повідовлення з‘явилося на сторінці президента.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Джамала, яка приїхала на зустріч з чоловіком, зізналася, що для неї було дуже приємно поспілкуватися з президентом і отримати від нього настанови для туру до США: «Вкотре переконалася, що культурний фронт є невід‘ємним у боротьбі України. Нагадуватиму про війну, допоки ми не переможемо та не повернемо всі наші території. Такі зустрічі надають сил боротися далі за Крим та кожен сантиметр нашої країни. За нами правда, ми всі йдемо до однієї мети, до перемоги. У Штатах буду говорити та співати про нас».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: