Відомий американський ведучий та актор наклав на себе руки

«Моє серце розбите», – написала Еллен ДеДженерес
фото з відкритих джерел

У артиста залишилося троє дітей

Американський актор, хореограф та співведучий шоу Ellen Еллен Дедженерес Стівен «Твіч» Босс скоїв самогубство. Артисту було 40 років.

Як передає видання TMZ, 13 грудня актор пішов з дому у невідомому напрямку. Його дружина Елісон звернулася до правоохоронців через його зникнення. Того ж дня об 11.15 стало відомо про надзвичайну ситуацію в готелі Лос-Анджелеса. Стівена знайшли в номері з вогнепальним пораненням. Що спричинило самогубство, поки не встановлено.

Зазначимо, що 11 грудня сімейна пара відзначила 9-ту річницю весілля. «З найважчим серцем я змушена повідомити, що мій чоловік Стівен залишив нас. Стівен висвітлював кожну кімнату, в яку входив. Він цінував сім'ю, друзів і суспільство понад усе, а вести людей за собою з любов'ю та світлом було для нього всім. Він був опорою нашої родини, найкращим чоловіком і батьком, і натхненням для шанувальників Сказати, що він залишив після себе спадщину, було б применшенням, і його позитивний вплив відчуватиметься й надалі. Стівен, ми любимо тебе, ми сумуємо за тобою, і я завжди танцюватиму останній танець для тебе», – заявила Елісон Холкер.

У артиста залишилося троє дітей: 14-річна дочка Візлі, 6-річний син Меддокс та 3-річна дочка Зайя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Колега Стівена Еллен Дедженерес висловила співчуття родині знаменитості: «У мене розбите серце. Твіч був чистою любов'ю та світлом. Він був моєю сім'єю, і я любила його всім серцем. Я сумуватиму за ним. Будь ласка, передайте своє кохання та підтримку Еллісон та її прекрасним дітям – Веслі, Меддоксу та Зайє».

Стівен був діджеєм на шоу Еллен від 2014 року і залишався з нею до закінчення шоу у травні 2022 року. 2020 року він став виконавчим продюсером шоу. Справжню популярність Босс здобув 2008 року, коли посів друге місце на танцювальному шоу «So You Think Can Dance». В 2022 році він повернувся до проекту як суддя. Крім того, Стівен зіграв ролі у фільмах та серіалах «Чарівний Майк XXL», «Американська сімейка» та «Крок вперед».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: