Телеведучий Дьомін похизувався у соцмережі 92-річною бабусею: Користується айфоном та Інстаграм

Слава Дьомін каже, що в дитинстві більше часу проводив з бабусею, ніж з мамою
Фото: Інстаграм Дьоміна

Онук привітав 92-річну Галину Яківну з днем народження

Телеведучий Слава Дьомін виклав на свою сторінку в соцмережі знімок зі своєю бабусею. Онук привітав 92-річну Галину Яківну з днем народження.

«Моїй бабусі сьогодні 92! І вона дуже прогресивна! Вміє користуватися YouTube, підписана на мене в Інстаграм і прочитає цей пост і ваші коментарі. Має айфон, яким навчилася користуватися лише чотири місяці тому. Іноді у вайбер від неї надходять повідомлення на кшталт «даті елутаалс» і я розумію, що вона намагалася розібратися, як надіслати голосове. А ще Галина Яківна готує найсмачніші вареники та олів'є! Люблю її», – написав Слава.

Раніше Дьомін шокував мережу зізнаннями про непрості стосунки зі своєю мамою. «У нас складні стосунки вже 25 років, – написав телеведучий на своїй сторінці в Інстаграм. – Вперше я пішов з дому у 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ і в дитинстві я її боявся. Били мене за все. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини тощо. Били до ран і крoвi. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не впустили. Для профілактики. Напевно таким чином мама проявляла любов. Думала, що силою можна заробити повагу. Але я не поважав її, а тільки боявся. До того часу, доки не став самостійним. Мені вже 38, а моя мама досі аб'юзер».

На думку Дьоміна, ті батьки, які ображають своїх дітей – слабкі: «Тільки слабка людина підніме руку на того, хто не може дати здачі. А чому б не поговорити? Як зі своїм другом. Тому що не вистачає мудрості. Не розуміє? Так може ти погано пояснила/пояснив? Ще мене дивують батьки, які звинувачують в чомусь власних дітей. Агов! Як ви їх виховали, так вони себе і поводять. Дитина – білий лист, на якому батьки малюють картину. Не може лист бути винним, якщо художник ляпнув не тією фарбою. Я завжди говорю про те, що коли дитина щось робить не так, проаналізуйте свої дії».

«А що з моєю мамою? –  продовжив Слава. – Було кілька спроб налагодити стосунки і почати все з чистого листа. І знову починалось повчання, звинувачення тощо. І тепер вона вирішила «отримати» мою любов ще більшою силою і шантажем. Подала в суд на отримання аліментів. Абсурд? Так. Але це справа адвокатів. Мама у мене залишилась лише біологічна. Душевної мами немає. І ми не будемо йти одним шляхом».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: