Путініст Пєвцов шокував мережу заявою, що сила росіян в тому, що «вміють вмирати в такій кількості»

фото з відкритих джерел

Публіка відповіла на слова ура-патріота оплесками

Колись відомий російський актор, а нині одіозний депутат Держдуми Дмитро Пєвцов виступив з черговою маревною заявою. На концерті на честь 105-річчя Московського найвищого загальновійськового командного училища затятий пцутініст заявив, що «такої кількості святих росіян немає в жодній країні світу».

«Так, як наші вміють любити, дружити і вмирати, це звичайно. Та ще в такій кількості, як це не сумно і не страшно… Такої кількості святих немає в жодній країні світу. Ось, мабуть, у цьому наша сила. Зокрема, на відміну від усього світу»,  – видав Пєвцов. А публіка відповіла оплесками.

Ведуча міроприємства підтримала горе-політика: «Часто спілкуюся з військовослужбовцями, яких беруть участь у «спеціальній військовій операції». Завжди ставлю кожному одне й те саме питання  –  заради чого варто жити і за що не страшно померти. Усі кажуть, що не страшно померти за свою батьківщину, своїх людей, народ, сім'ю».

Слова російського депутата шокували соцмережу: «Тобто сила в тому, щоб здохнути у великій кількості?» «Уміють помирати краще за всіх. У цьому наша сила... І йому аплодують за цю дурість», «Скерувати б цього недоумка в окопи, нехай особистим прикладом збуджує «патріотизм».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: