84-річна знаменита акторка Джейн Фонда поборола рак

фото з відкритих джерел

21 грудня актрисі виповниться 85 років

Зірка кінострічок 1960-1970-х Джейн Фонда готується відзначити свій ювілей. 21 грудня актрисі виповниться 85 років. Напередодні події вона отримала найкращий подарунок. Фонда, якій діагностували рак, пройшла кілька курсів хіміотерапії та домоглася ремісії, про що розповіла шанувальникам у своєму блозі.

«Минулого тижня мій онколог сказав мені, що мій рак перебуває на стадії ремісії, і я можу припинити хіміотерапію. Я почуваюся такою благословенною, такою удачливою. Я дякую всім вам, хто молився і посилав мені добрі думки. Я впевнена, що це відіграло свою роль у моїх добрих новинах», – написала вона.

«Я особливо щаслива, тому що хоча перші чотири хіміотерапії були для мене досить легкими, лише кілька днів втоми, а останній сеанс виявився важким і тривав два тижні, через що мені було важко щось робити», – зізналася актриса.

Незважаючи на солідний вік, акторка продовжує активно зніматися. У 2022 році вийшов фінальний сезон серіалу «Грейс і Френкі» з нею в головній ролі та мультфільм «Удача», в якому вона озвучила одного з героїв. У розробці знаходяться фільми «80 for Brady» та «Книжковий клуб-2» за її участю.

Раніше «Главком» писав, що про свою хворобу зірка повідомила на своїй сторінці Інстаграм. Актриса написала, що вже розпочала хіміотерапію, наголосивши, що її різновид раку можна вилікувати. «Ця форма раку піддається лікуванню. Також мені пощастило, що у мене є медична страховка та доступ до найкращих лікарів та лікування. Я усвідомлюю, що маю деякі привілеї, і це мене ранить. Майже кожна сім'я в Америці в той чи інший момент стикається з раком, і багато хто не має доступу до якісного медичного обслуговування, яке отримую я, це неправильно», – написала Фонда. За її словами, хвороба змушує переосмислити життя та направити всі сили на підтримку людей з подібним діагнозом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: