DJ Nastia підтвердила розлучення із Сергієм Лещенком та показала свого бойфренда

DJ Nastia підтвердила розлучення, яке насправді сталося ще півроку тому
Фото: Інстаграм Топольскої

Коханий чоловік Топольської – музичний продюсер із Нідерландів

Колишній депутат, а нині члена Наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко розлучився  із діджейкою Анастасією Топольською. Про це вона повідомила у своїй соцмережі.

DJ Nastia підтвердила розлучення, яке насправді сталося ще півроку тому, і показала в Instagram свого нового бойфренда. «Для тих, хто досі не усвідомив: Так, ми разом і так, я двічі розлучена», – написала Настя.

Бойфренд Топольської – музичний продюсер Stef Mendesidis із Нідерландів, пише Таблоїд. Судячи з Instagram, Настя знайома зі Стефом уже не перший рік і має фото з ним, датовані минулорічним літом. Тепер у парочки ще й один агент на двох.

Нагадаємо, Сергій Лещенко та Анастасія Топольська почали зустрічатися у влітку 2016 року, а восени вони одружилися. Від попереднього шлюбу із діджеєм Анатолієм Топольським у DJ Nastia є донька Уляна. Стосунки Лещенка і Топольської супроводжувалися кількома скандалами: із купівлею квартирі у центрі міста та виступами DJ Nastia у Москві під час війни, яку Росія розв’язала проти України.

Нагадаємо, тоді ще дружина Лещенка у себе на сторінці написала, що в українців «дах поїхав на тлі патріотизму та націоналізму». «Я зневажаю поняття «націоналізм», – пише Топольська, яка до війни активно виступала у Росії. – Я взагалі не розумію ні наполегливої ​​релігійності, ні націоналізму, ні патріотизму».

Тим часом Dj Tapolsky (Анатолій Тапольський) знову одружився. Анатолій Топольський захищає Україну від російських окупантів у лавах ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: