Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа роздягнувся на шоу Джиммі Кіммела

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Спонтанний стриптиз став відповіддю на ажіотаж, викликаний відео з риболовлі актора

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа влаштував сюрприз шанувальникам на шоу Jimmy Kimmel Live. Актор з'явився в студії у піжамі, але незабаром роздягнувся і постав перед публікою у традиційній гавайській пов'язці на стегнах.

Спонтанний стриптиз став відповіддю на ажіотаж, викликаний відео з риболовлі, яке Джейсон опублікував нещодавно у соцмережах – там він знятий у такій же пов'язці.

Момоа, який народився в Гонолулу, пояснив, що таким чином занурюється у роботу над новим проектом: «Я роблю шоу. Я сценарист, режисер і продюсер серіалу Apple під назвою Chief of War, дія відбувається в 1780-1790-і роки на Гаваях. Це те, що я ношу щодня. Я просто готувався до ролі, і мені подобається входити у роль».

«Насправді мені більше не подобається носити одяг. Я ношу цю пов'язку щодня. Я весь час у ній», – поділився актор, після чого зняв піжаму.

До слова, в одній зі своїх програм Джиммі Кіммел розповідав про Україну. Телеведучий зазначив, що у ці важкі часи для України, є людина, яка дає приклад – Володимир Зеленський. Телеведучий розповів про його кар'єру коміка та актора, показав уривок із шоу «Танці із зірками» (ток-шоу, в якому президент брав участь задовго до зайняття посади, та переміг).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: