Деградація чи забуття? Мережа обговорює шлях, на який став Павло Зібров

Зібров відповів хейтерам танцями та дулями
фото: скрін із відео з соцмереж

Померти, як Білоножко, жити світлим минулим, як Зінкевич, чи намагатися вхопити сучасність за хвіст, як Зібров?

Народний артист Анатолій Матвійчук описав три шляхи, які залишилися у метрів української естради. Своїми думками, зокрема щодо творчості Павла Зіброва, він поділився у Facebook.

Несподівано померти після тривалого усамітнення, як Віталій Білоножко, жити світлим минулим з вірою у людей, як Василь Зінкевич, чи намагатися вхопити сучасність за хвіст, як Павло Зібров – таке майбутнє для сучасних артистів бачить Матвійчук. На роздуми його надихнуло нове відео Зіброва, який танцює під запальний трек Надії Дорофєєвої про хейтерів. 

У коментаторів цього допису також виявилося чимало запитань до творчості Зіброва, який намагається наслідувати тренди та кооперуватися з молоддю. Деякі українці пишуть гнівні та образливі коментарі під дописами співака. Проте сам Зібров на це реагує з гумором і відповідає хейтерам танцями та дулями.

Матвійчук також висловив свою думку щодо Зіброва та інших зірок естради. Він написав допис про колег та їхні шляхи. «Дивлюсь на це відео і розумію – український артист в нинішніх реаліях культурного геноциду нації має три реальні шляхи. Перший – усамітнитися від цього здеградованого суспільства, оплакуючи його колишню красу і велич. І в якийсь момент піти зі світу, несподівано і гучно, хряпнувши дверима, як В.Б. (Віталій Білоножко – «Главком»)

Другий – продовжувати вірити, що божевільний світ не змінився, а просто в ньому втрачені поняття прекрасного і потворного. І з останніх сил з далеких вершин високого минулого кликати людські душі до пробудження від цього жахливого сну. Як В.З. (Василь Зінкевич – «Главком»)

Третій – прийняти цей абсурдний, цинічний і брутальний світ таким, який він є. І стати його частинкою. Можливо, зробити це лише зовнішньо, приймаючи правила цієї дебільної гри. Але при цьому повністю заборонити собі проявляти в публічному просторі свої найкращі риси – благородство, духовність, віру та красу. І стати зовнішньо ніби одним із них – недовчених, цинічних, аморальних і фальшивих. І приймати на себе усі ці жахливі насмішки. Заради чого? Аби продовжувати бути на слуху, в обоймі, мати можливість доступу до потворного олігархічного інформаційного простору рідної країни. Як це робить П.З. (Павло Зібров – «Главком»)», – написав Матвійчук.

Деградація чи забуття? Мережа обговорює шлях, на який став Павло Зібров фото 1

«Я кажу щиро – я не знаю, що краще. Не мені про це судити. Кожен робить свій вибір сам. Сам на сам із власною Душею...» – додав Матвійчук.

Нагадаємо, нещодавно Зібров знявся у кліпі Гаріка Кричевського «Кияночка»

Раніше повідомлялося, що Народний артист Павло Зібров прийшов попрощатися зі своїм другом Білоножком. Він зізнався, що не міг стримати сліз, коли втратив справжнього друга. Він розповів, що дружив з родиною Білоножків з середини 80-х років, і додав, що побував із Білоножком у багатьох містах та країнах із концертами.

Народний артист Павло Зібров на церемонії прощання з Віталієм Білоножком
Народний артист Павло Зібров на церемонії прощання з Віталієм Білоножком
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua
Павло Зібров та Світлана Білоножко біля труни легенди української естради
Павло Зібров та Світлана Білоножко біля труни легенди української естради
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Як відомо, 9 січня Україна втратила відомого співака, Народного артиста, засновника й організатора Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» Віталія Білоножка, серце якого зупинилося в лікарні. Виконавець пішов з життя у віці 70 років. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: