Зібров опублікував щемливий допис після смерті Білоножка

Зібров та родина Білоножків дружили з 80-х років
фото: Павло Зібров/Facebook

Віталій Білоножко помер сьогодні на 71-му році життя

У вівторок, 9 січня, відійшов у засвіти Народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» Віталій Білоножко. Щемливий пост з приводу смерті зірки української естради опублікував співак Павло Зібров.

«Довго не міг зібратись з думками та словами, сльози душать кожен раз… писати ці рядки для мене дуже важко. Сьогодні відійшов у вічність мій друг, справжня Легенда української естради, Народний артист України – Віталій Білоножко. Не віриться, що його оксамитовий бас, тембр якого не можливо сплутати з іншими голосами ми більше, нажаль, не почуємо наживо», – йдеться у публікації.

Артист розповів, що дружив з родиною Білоножків з середини 80-х років, і додав, що побував із Білоножком у багатьох містах та країнах із концертами.

«Він був дуже добрим, уважним та надійним другом, а також гарним чоловіком, батьком та дідусем. Він був професіоналом від Бога, в репертуарі якого була й опера, світові шлягери, класика, українські народні та естрадні пісні. Сімейний фестиваль «Мелодія двох сердець» назавжди житиме в серцях українців. Світла тобі памʼять, любий друже!», – написав Зібров та додав декілька спільних фото з Білоножком.

Варто додати, що загалом  Білоножко випустив шість компакт-дисків в Україні, США та Канаді, антологію власної творчості та 12 аудіокасет. Пісня Білоножка «Буде свято», увійшла до Сотні золотих хітів Незалежності, яку видав «Главком» у 2021 році.

У 1999 році, разом з дружиною Народною артисткою України Світланою Білоножко став засновником регулярного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець», один із найпопулярніших у державі.

Читайте також: Смерть Віталія Білоножка: дружина назвала причину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: