Народна артистка Ольга Сумська процитувала останній пост Білоножко

фото: Facebook / Ольга Сумська

Ольга Сумська подякувала митцю за його талант та висловила співчуття рідним

Українська акторка Ольга Сумська присвятила пост Віталію Білоножко, який помер сьогодні, 9 січня. На своїй Facebook-сторінці вона пригадала його талантовитий спів та висловила співчуття рідним.

«Прощавай, дорогий наш, легендарний Віталію Васильовичу! Дякуємо за кожну зустріч, твоє добре серце, мудрість, талант, твою посмішку, обійми, почуття гумору, оксамитовий тембр голосу, який завжди звучатиме в наших серцях…Хіба можна повірити,що більше не побачимо вас вдвох зі Світланочкою на сцені??? Горе… Рідні наші Білоножки, висловлюємо глибокі співчуття вашій неймовірній родині…», – написала Ольга Сумська.

Народна артистка зацитувала останній пост Віталія Білоножко, який він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі. Вона додала, що він був сповненим болю: «…Як добре, що наші Мами-Батьки з небес не бачать свавілля, божевілля сатанинського світу у середовищі в якому проживали своє життя, а зараз вони нищать нас, от що нам залишилося у спадок, та дорога до Мам, ніжної пам'яті до них не заросте-вона, довічно з нами, а пісні писалися і співалися про вічне!...Вадим Ільїн, Андрій Демденко і я !...».

Наприкінці Ольга Сумська додала відео з виступу артиста, де він виконує пісню «Боже, дай Україні волю».

Нагадуємо, 9 січня помер Народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» та суперзірка української естради Віталій Білоножко. Співак відійшов у засвіти на 71 році життя.

Згодом, дружина Віталія Білоножка повідомила причину його смерті.

Читайте також: Зібров опублікував щемливий допис після смерті Білоножка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: