Алла співатиме в будинку престарілих. Росіяни накинулися на Орбакайте через пісню про Пугачову

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Христина Орбакайте присвятила пісня своїй матері в її день народження

Російська виконавиця Христина Орбакайте в день народження мами, співачки Алли Пугачової презентувала приголомшливу пісню «Алла будет петь». Композиція доступна на всіх цифрових майданчиках. До слова, в кліпі використані фрагменти зйомок спільної роботи Пугачової з донькою для композиції «Приглашаю на закат», яка створювалася в Києві режисером Аланом Бадаєвим.  

«Алла будет петь» – це особлива для мене пісня про Маму і про сильну Жінку, яка співала, співає і співатиме всім, хто хоче сонцем горіти!» – написала Орбакайте.

Російські ЗМІ, як часто зараз з ними трапляється, вже встигли виваляти роботу Орбакайте в багнюці: «Накипіло. Орбакайте висловилася щодо своєї бездомної матері», «Ось навіщо потрібна пісня про Пугачову: наміри Орбакайте розкусили за дві секунди», «Батько Орбакайте відмовився коментувати пісню дочки» (насправді чоловік не захотів відповідати на питання, повязані з політикою – ред).

Акторка Яна Поплавська, яка прославилася в Росії однією роллю – Червоної шапки в однойменному фільмі – теж не оминулася токсичною увагою подію. «Алла співатиме... в будинку престарілих! – різко написала Яна у своєму блозі. – Ну чи Христині, онукам та дітям Галкіна вдома перед сном. Орбакайте випустила нову пісню «Алла будет петь». Майте совість, Аллі вже не треба співати. Їй треба відпочивати. Досить змушувати жінку похилого віку працювати на знос, аби прогодувати величезну родину. Заробляйте самі, а матір відправте на заслужений відпочинок. Спіногризи, чесне слово!».

Читайте також: Онучка секретаря РНБО Данілова розповіла, як на неї впливає відоме прізвище

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: