Данилко привітав «маму Сердючки» з днем народження оригінальним букетом (фото)

фото з відкритих джерел

Відома акторка сьогодні святкую своє 55-річчя 

Сьогодні, 10 жовтня акторка Інна Білоконь, яка всім відома, як «мама Вєрки Сердючки», святкую день народження – їй виповнилось 55 років.

Данилко опублікував у Facebook-акаунті фото іменинниці з незвичним букетом в руках. Серед квітів можна помітити кілька пляшок пива та ще якісь пакуночки – ймовірно, із закускою до алкогольного напою.

Данилко привітав «маму Сердючки» з днем народження оригінальним букетом (фото) фото 1

«Happy Birthday, рідненька!Твої: Андрій Данилко & team VERKA SERDUCHKA!», – йдеться у підписі до фото.

Відомий дует народився наприкінці 1980-х, коли Інна Білоконь познайомилася з Андрієм Данилком, який пізніше отримав популярність завдяки образу Вєрки Сердючки. Білоконь підтримувала Данилка у всіх його починаннях, була поруч, коли з'явився «Театр пародій Андрія Данилка» грала провідні ролі у його виставах.

Окрім театру Андрія Данилка, вона була актрисою естрадного театру мініатюр «Компот», а з 2002 року почала зніматися в кіно – «Попелюшка», «Снігова королева», «Сорочинський ярмарок», «Пригоди Вєрки Сердючки», «Ніч у музеї», «Слуга народу -2».

У ЗМІ неодноразово з'являлися повідомлення про те, що Інну Білоконь та Андрія Данилка пов'язують романтичні відносини, але вони всі припущення відкидають.

Читайте також: Мама Вєрки Сердючки дотепно обіграла ситуацію з акулою, яка з'їла росіянина в Єгипті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: