Мама Вєрки Сердючки дотепно обіграла ситуацію з акулою, яка з'їла росіянина в Єгипті

Інна Бєлоконь «переродилася в акулу»
фото з відкритих джерел

Інна Бєлоконь поділилася кумедним мемом в мережі

Мама Вєрки Сердючки, акторка Інна Бєлоконь, відреагувала на новину про те, що в Єгипті акула з'їла російського туриста.

На сторінці в Instagram Бєлоконь розмістила мем, де зображено, як Верка з мамою сидить на надувному матраці у вигляді акули десь посеред відкритої водойми. При чому, замість голови у мами Сердючки з'явилася морда акули: «Мамо, ви задачу понялі?!»  – такий текст супроводжує мем.

Мама Вєрки Сердючки дотепно обіграла ситуацію з акулою, яка з'їла росіянина в Єгипті фото 1

Шанувальники творчості Бєлоконь відреагували на мем смайликами у вигляді усмішок: «ви неперевершені, як завжди», «не дарма вас, мамо, на акули водили в Барселоні», «мамо, ви як завжди, на всі 100%».

Нагадаємо, що днями в єгипетській Хургаді акула напала та з'їла чоловіка неподалік від берега. Жертвою став російський турист, який мешкав у Хургаді декілька місяців. Чоловік разом з дівчиною плавали, як раптом на нього напала хижачка. Дівчина змогла втекти, допливши до берега.

Відомо, що жертвою акули став 23-річний Володимир Попов з Архангельської області. Родина хлопця оселилася в житловому комплексі «British Resort» у Хургаді.

Додамо, що акторка Інна Білоконь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки, на своїй сторінці в Інстаграм розмістила рідкісну світлину своєї доньки. Мама привітала дівчину з днем народження.

Читайте також: Який сором. Колишні одесити зняли комедію для росіян про «прості задоволення»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: