Після звинувачень у насильстві ексдружина Войтенка зробила нову заяву

фото з відкритих джерел

Марініна зазначила, що зараз їй морально значно легше

Танцівниця Валентина Марініна, яка нещодавно розповіла про своє пережите домашнє насильство під час шлюбу з актором Костянтином Войтенком на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому так довго мовчала про проблеми у сім'ї.

Після розголосу непростої ситуації у стосунках з колишнім чоловіком танцівницю підтримало чимало людей і жінка подякувала всім небайдужим.

«Накопичила сили написати цей допис лише через два тижні. У мене все добре. Було непросто, бо яку б я не очікувала реакцію, очікування і проживання це в моменті – різне. Дехто питає, а чого ти так довго мовчала? На кшталт «де ви були ці 8 років»? Йшла свій шлях. Не готова була ділитися. Я жива людина. Я не виходжу у сторіз поки заради своєї безпеки та безпеки доньки. Бо зараз до мого профілю прикуто чимало уваги і далеко не вся вона доброзичлива. Дякую за розуміння!», – розповіла Валентина.

Марініна зазначила, що зараз їй морально значно легше.

«Як я? Я видихнула з полегшенням. Я вивільнилися. Мені нема що приховувати. І це така легкість! Той сум, що жив всередині мене, розсіюється. Я починаю слухати іншу музику. У мене зʼявляється енергія організовувати моє з донечкою життя за кордоном ще активніше і в радість. Усі сили зараз направляю сюди», – розповіла Марініна.

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського актора, зірки «Коли ми вдома» і «Будиночку на щастя» Костянтина Войтенка, акторка і танцівниця Валентина Мариніна, шокувала мережу і вперше розповіла про те, як ексчоловік бив її під час шлюбу.

Водночас нова дівчина Костянтина Войтенка, дизайнерка Наталія Камінська, відреагувала на звинувачення у своєму Instagram.

Підписниця запитала у дівчини, чи нормально їй бути з чоловіком, який бʼє жінок. На це Наталія відповіла різко: «У вас є докази?».

Дівчина Войтенка також поділилася їхніми спільними фотографіями.

Кілька днів актор не реагував на ці обвинувачення, проте зараз Войтенко зробив офіційну заяву на своїй сторінці в Instagram і заявив, що звертатиметься до суду.

Актор наголосив, що його ексдружина намагається публічно зіпсувати його репутацію та професійну кар'єру. Він стверджує, що всі звинувачення та докази будуть розглянуті у суді.

Раніше «Главком» писав, що Войтенко зізнався, в чому справжня причина його розлучення з першою дружиною: «Якщо глобально, то нечесність на самому початку відносин, коли ти додумуєш за людину, не сприймаєш її такою, якою вона є, хочеш його переробити».

Також Костянтин зазначив, що з дочкою бачиться регулярно, як тільки з'являється хоч якась можливість.

Зазначимо, Войтенко у квітні цього року повідомив про новий роман – він зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

До слова, сам Костянтин Войтенко із початку повномасштабного вторгнення РФ волонтерить. Спочатку допомагав із логістикою та евакуацією людей, а пізніше почав займатись збиранням коштів на потреби ЗСУ.

Читайте також: «Завжди ховав гроші»: ексдружина Войтенка розповіла, чи допомагає актор фінансово доньці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: