Безробітна Лілія Ребрик знайшла роботу

Лілія Ребрик в студії
фото з відкритих джерел

Телеведуча знву виходитиме в ефір

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, яка втратила роботу на телебаченні, після закриття каналу «Україна», знову маэ ефырний час. Лілія багато років працювала у «Ранку з Україною», і тепер вона з'явиться в аналогічному проекті каналу «Дом», який орієнтований на аудиторію на окупованих територіях України.

У шоу «Ранок вдома» Ребрик буде працювати разом з Костянтином Октябрським, відомим за серіалом «Кріпосна» та актриси «Мамахохотала шоу» Ірини Хоменко, яка останній рік працювала з Ребрик на телеканалі «Україна».

«У цей важкий час так хочеться добрих новин та емоцій,  – написала Лілія в соцмережі. – І тому моя майбутня зустріч з глядачами стає зараз у мільйон разів бажанішою! Я щаслива, що скажу їм: «Доброго ранку!» Потім це, мабуть, буде одним із моїх найтепліших спогадів цього воєнного періоду! Отже, ми прокидатимемось разом, говоритимемо про найважливіше у нашому житті, разом переживатимемо радощі і, на жаль, горе, згуртуємось ще сильніше, витримаємо, вистоїмо і будемо разом йти до перемоги!»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: