Стало відомо, чому Павло Зібров приховує двох рідних онуків

Павло Зібров
фото з відкритих джерел

Артист заявил в телеетері, що мріє стати дідом, і не зізнався, що вже має онуків-двійнят

Артист Павло Зібров в етері «Сніданку з 1+1» розповів про особисту мрію: дуже хоче стати нарешті дідом. «Я вже хочу понянчити онуків!» – сказав артист, коли телеведучі апитали його про особисті мрії. «О, і Діана зразу вийшла зі студії!» – прокоментувала ведуча Неля Шовкопляс. Діана Зіброва нині працює прес-секретарем батька, тому супроводжує артиста на зйомки. Кілька років тому дівчина заручилася, але весілля зіграти поки не вдалося, спочатку через пандемію, нині – через війну.

Але Зібров злукавив, кажучи, що мріє стати дідом, бо внуки в нього вже є. Взимку «Главком» писав, що народний артист України Павло Зібров став дідом, але не розповідав пресі про свій новий статус, бо «ніхто не питав». «Мене ніхто про це не питав, тому й мовчав, – пояснив телефоном Зібров. – Це діти мого сина Сергія від першого шлюбу. Він непублічна людина, яка не любить цього. Ми розійшлися з його мамою, коли Сергієві було трохи більше року, минуло вже майже 38 років. І в мене, і в колишньої дружини – інше життя. У нього не дуже приємні спогади про все це: мама з татом розлучилися… На жаль, ми мало спілкуємося, більше телефоном, ніж наживо».

Онуки Павла Миколайовича – двійнята: хлопчик звуть Максимом, дівчинку Софійкою. Нині їм по три роки. «Звичайно, я їх бачив, – каже Зібров. – Гуляли разом у парку, годували птахів, але не знаю, чи запам'ятають вони це ще дуже маленькі».

З першою дружиною піаністкою Тетяною Павло Зібров прожив зовсім недовго, вона закохалася у свого студента і пішла до нього. У цьому шлюбі має син Сергій. У другому союзі із дружиною Мариною народний артист уже понад 30 років. Тут двоє дітей – син Саша від попереднього шлюбу Марини та спільна дочка Діана. У сина поки немає дітей, Павло Миколайович жартує, що «не треба лінуватися».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: