Дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса показала пристрасну фотосесію з чоловіком

Брюс Вілліс з дружиною
фото з відкритих джерел

Артисту діагностували афазію, яка призвела до погіршення пам'яті та проблем із порушенням мови

Дружина 67-річного американського актора Брюса Вілліса, якому навесні поставили непростий діагноз, показала пристрасну фотосесію з чоловіком.

Разом актор та британська модель з 2009 року. Брюса Вілліса та його дружину називають однією з найкрасивіших пар Голлівуду. Коли закохані одружилися, вони влаштували еротичну фотосесію для журналу W Magazine. На фото дружина, одягнена в чорний латекс, обіймає актора без сорочки.

«З 50-річчям W Magazine. Зазвичай ми досить спокійна пара, але зараз це не так», – підписала Емма фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Раніше «Главком» писав, що Емма Хеммінг поділилася переживаннями, пов'язаними із хворобою чоловіка. «Це було літо самопізнання – пошук нових захоплень, виходу із зони комфорту та збереження активності. Моє горе може паралізувати, але я вчуся жити поруч із ним. Як сказала мені моя падчерка, горе – це найглибша і найчистіша форма кохання. Я сподіваюся, що ви також знайдете деяку втіху в цьому», – написала дружина Вілліса на своїй сторінці в Інстаграм. Багато передплатників у соцмережі підтримали дружину Брюса, але знайшлися і ті, хто її розкритикував, назвавши «королевою драми» і натякнувши, що їй не варто переживати, оскільки актор дуже багатий і вона «прекрасно впорається з його грошима». Емма оприлюднила ці коментарі в соцмережі, і поскаржилася, що «їй не дозволяють говорити про горе, турботу про себе та про те, щоб бути людиною у світі в день усвідомлення горя».

Нагадаємо, артисту діагностували афазію, яка призвела до погіршення пам'яті та проблем із порушенням мови.

«Внаслідок цього Брюс відмовляється від кар'єри, яка так багато для нього означала», – повідомила родина актора на сторінці у соцмережі. Афазія – це набутий розлад мови, який може виникнути після пошкодження мозку. Внаслідок чого уражаються всі мовні здібності: говорити, читати, писати, розуміти. Нагадаємо, західні таблоїди писали про те, що Брюс Вілліс має втрату пам'яті. Перші чутки про хворобу актора з'явилися у 2015 році. Тому актор брався за будь-яку роботу, щоб заробити якомога більше грошей.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: