Вагітна Блейк Лайвлі роздяглася, щоб папараці залишили її у спокої

Блейк Лайвлі
фото з відкритих джерел

Зірка подякувала засобам масової інформації, які дотримуються політики «без дітей»

Відома голівудська акторка Блейк Лайвлі, яка незабаром стане мамою вчетверте, опублікувала в соцмережах свіжі фотографії з сімейного архіву, на яких добре видно її живіт, що округлився. За словами актриси, вона зробила це, щоб біля її будинку перестали чергувати папараці: «Ось вам фотографії вагітної мене в реальному житті – це щоб ті одинадцять хлопців, які чергують біля мого будинку, дали мені спокій. Ви лякаєте мене та моїх дітей».

Зірка подякувала шанувальникам, які з поваги відписуються від акаунтів, які публікують дитячі фото, та засоби масової інформації, які дотримуються політики «без дітей».

Про нову вагітність Блейк стало відомо днями. 35-річна зірка довго приховувала своє положення – одягала виключно оверсайз і спритно ховалась від папараці. А менше місяця тому опублікувала в соцмережах фото, де продемонструвала струнку фігуру, щоб заплутати шанувальників. Однак Блейк втомилася приховувати радість, і прийшла на публічний захід в облягаючому вбранні, приголомшивши пресу.

Як відомо, Рейнольдс та Лайвлі познайомилися 12 років тому на зйомках фільму «Зелений ліхтар». Однак стосунки артистів зав'язалися лише через рік, коли вони вирушили на подвійне побачення. Саме зірка «Дедпула» розлучився зі Скарлетт Йоханссон, а блондинка з Леонардо ДіКапріо. «Ми довгий час були приятелями, і я думаю, що це найкращий спосіб зав'язати відносини, почати як друзі», – згадував 45-річний Раян. Зараз пара виховує трьох доньок: 7-річну Джеймс, 5-річну Інес та 2-річну Бетті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: