Скандал на Євробаченні. Дискваліфікованого учасника запросили прийняти участь наступного року

Як зазначає Європейська мовна спілка, поведінка Йоста була явним порушенням правил конкурсу
з відкритих джерел

Cпівак матиме шанс представляти Бельгію

Голова Європейської мовної спілки Жан Філіп де Тендер запросив дискваліфікованого цьогоріч Йоста Кляйна з Нідерландів на Євробачення-2025, повідомляє Еспресо.

Що цікаво, співак може представляти Бельгію. 

Бельгійський мовник VRT Studio Brussel заінтригував новим дописом. Вони виклали фото і відео з підписом «Мовник Бельгії запрошує Йоста Кляйна представляти їх на Євробаченні-2025?».

Окрім цього, в соцмережі поширили відео, на якому співак заявив, що не проти представити Бельгію на пісенному конкурсі.

«Хвилинку, я бачу там знак. Але хто сказав, що я їду від Нідерландів? Агов, Studio Brussel, домовтеся про щось, подзвоніть мені. Я думаю, що комусь з цієї країни дозволено поїхати туди знову або щось подібне, я розумію», – заявив на концерті Йост Кляйн.

Нагадаємо, представника Нідерландів на Євробаченні-2024 звинуватили у застосуванні фізичної сили щодо жінки-стаффу. Через розслідування, яке проводив Європейський мовник навіть було призупинено голосування «Решти світу», його відновили аж після того, як прийняли рішення про дискваліфікацію Joost Klein.

Як повідомлялося, нідерландський мовник Avrotor розповів деталі про інцидент, через який організатори Євробачення-2024 дискваліфікували їхнього учасника, співака Йоста Кляйна.

До речі, ширилися чутки, що суперечка сталася між учасником Нідерландів та представницею Ізраїлю, однак Європейський мовник відкинув такі закиди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: