«Місіс Крим» відмовили в громадянстві РФ через українську пісню

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Валєєва з подругою виконувала в анексованому Криму пісню «Червону калину»

Колишній полтавчанці Ользі Валєєвій, яка стала відомою в мережі після того, як здобула титул «Місіс Крим», відмовили у громадянстві РФ, на яке вона претендувала. Про це повідомив телеграм-канал Shot.

Причиною відмови став інцидент, коли Валєєва зі своєю подругою виконувала в анексованому Росією Криму пісню «Ой у лузі червона калина». Так званий кримський суд визнав Валєєву та її подругу винними в адміністративних правопорушеннях. За виконання пісні «місіс» отримала 40 тис. руб. штрафу (24 тис. грн), її подруга – арешт на 10 діб.

Із заявою про прийом до громадянства Росії вона звернулася ще в серпні 2022 року, проте результати перевірки оголосили тільки зараз, повідомляють в МВС по Республіці Крим. «МВС відхилило заяву про прийом до громадянства РФ «королеви краси» Криму Ольги Валєєвої, оштрафованої раніше за пісню, яка вважається гімном українських націоналістів», – повідомляється в новині.

Відповідаючи на запитання журналіста, Валєєва зізналася, що вона «шокована»: «Я вже більше як три роки живу на території РФ. Я народила тут дитину в Санкт-Петербурзі. Думатиму, що можна із цим робити! Х#рня якась, вибачте за вислів».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: