Гросу натякнула на розставання з актором Полянським, котрий чкурнув до Москви

фото з відкритих джерел

Актор Роман Полянський засвітився в компанії режисера, який підтримує Путіна

Співачка Аліна Гросу на своїй сторінці і Інстаграм розмістила світлину з батьками. Шанувальники виконавиці зробили висновок, що виконавиця таким чином повідомляє про розлучення зі своїм нареченим – російським актором Романом Полянським.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

В Інстаграм артистка оприлюднила фото з батьками, зазначивши, що коли вони з тобою в такий час – безцінно; «Ця мить обіймів вмить зцілює серця… В найщасливішу цю намріяну хвилину, недаремно я живу своє життя». Шанувальники підтримали Аліну: «Чоловіки, що приходять і йдуть, а батьки назавжди», «Це правда! Я теж колись переконалася, що потрібна лише батькам. Вони поряд у найстрашніші часи».

Нагадаємо, раніше «Главком» писав, що бойфренд cпівачки Аліни Гросу, російський актор Полянський повернувся до Москви. Він засвітився в компанії режисера, який підтримує Путіна.

В російській пресі з’явилося фото артиста з дочкою. Знімки зроблені в одному з московських кінотеатрів під час прем'єри фільму російського режисера Валерія Фокіна, який підтримує війну РФ проти України та з радістю отримує нагороди від Путіна.

Також ми повідомляли, що актриса Наталка Денисенко присоромила нареченого Гросу за мовчання про війну. Актор довгий час жив в Україні, знявся у кількох десятках українських проектів, де переважно виконував головні ролі. Нинішнього року він знімався одночасно у трьох картинах, які зараз перебувають у виробництві. На сторінці своєї сторінки в Інстаграм Денисенко зазначила, що Полянський після початку війни ніяк не висловив свою позицію. «Цікаво, чому мовчить актор, котрий пригрівся у нас в Україні?», – написала Наталка.

Тим часом, співак Павло Зібров в одному з інтерв’ю розповів, що Гросу з женихом переїхала на захід України. На запрошення батька Аліни Зібров приїжджав до Чернівців, де бачився з ними. Музикант заявив, що Полянський має проукраїнську позицію. «Він молодець! Я розумію, що йому внутрішньо складно перебувати на західній Україні, але він є патріотом України. Дай Бог нам таких москалів більше, як чоловік Алінкін. Він морди б'є тим, хто бодай якесь криве слово скаже щось проти України. Вони мають дружню гарну українську родину. Він також наш», – зазначив Зібров.

Однак нині «молодець» Полянський вже бігає по російським розважальним закладам. Аліна Гросу поки не коментувала від'їзду бойфренда-росіянина з України.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: