Вакарчук прийшов з гітарою на вокзал та влаштував неочікуваний концерт

В розмові Вакарчук зізнався, що знову їде на схід: До хловців наших
Фото: Інстаграм Вакарчука

Артист назвав київський залізничний вокзал «фортецею незламності»

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук виступив на Центральному залізничному вокзалі в столиці. Про це артист розповів на своїй сторінці в Інстаграм та показав світлини та фрагмент виступу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Артист назвав столичний залізничний вокзал «фортецею незламності», бо для багатьох українців це місце стало особливим після початку повномасштабної війни.

«Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України. Згадав, як навесні був на вокзалі у Львові, та тоді майже всі люди їхали за кордон... Сьогодні хтось зустрічає, хай і на дуже короткі пару днів, свого захисника, хтось їде додому до звільненого Херсона чи Ізюма, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Тому що вся наша Україна – це фортеця незламності», – написав у пості музикант.

У камерній обстановці, акомпонуючи собі на гітарі, Вакарчук виконав свої хіти, а також порадував глядачів легендарними піснями «Червона рута» та «Ой, чий то кінь стоїть». Пасажири підспівували виконавцю, а той, в свою чергу, багато розмовляв з оточуючими: про світло, яке переможе тьму та про нашу перемогу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: