Астаф'єва прокоментувала свої виступити в Росії

Даша Астаф’єва заявила, що раніше усі вважали РФ наддержавою
фото: скріншот з відео

Артистка зазначила, що у РФ заробляла великі гроші, але терпіла поведінку росіян

Відома українська співачка Даша Астаф’єва розповіла, що коли приїжджала виступати в Росію до повномасштабного вторгнення, то їй там не подобалися люди. Цим вона поділилася в інтерв'ю для YouTube-каналу Емми Антонюк.

«Відчуття внутрішнього колгоспу ти намагався перебити російським кінематографом, російськими книгами, бажанням постійно говорити красивою російською, постійними лекціями, уроками ораторського мистецтва. І це відчуття, що ми всі любили Росію і вважали її наддержавою. А коли я їздила туди, то бачила, які вони всі жлоби, к*нчені. Я з людьми сварилася і доводила, які вони кінчені і як їх можна любити. Ти із заплющеними очима заходиш в аеропорт і бл*ть носом чуєш, що ти у Росії. Це жлобство, ненависть один до одного», – сказала зірка.

Артистка зазначила, що у РФ заробляла великі гроші, але терпіла поведінку росіян.

«Коли почалася війна, я пі*данулася об землю. Поїхали «щирі» українці, які крутилися на радіо. Чому я виступала у Росії? Тому що тут усе було зайнято «щирими» українцями, якими зараз і не пахне тут. Задовбалася з ними сваритися. Я всі свої гроші великі заробила у Росії, тому що весь час, поки я там працювала, я терпіла. І до кінця свого життя я буду просити вибачення і розуміти масштаб своєї помилки й масштаб цієї угоди з дияволом», – висловилася співачка.

Нагадаємо, що раніше Даша Астаф’єва поділилася своїм негативним досвідом у стосунках. Вона розповіла, як її кривдив екскоханий.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: