Австралія запровадила санкції проти відомих російських артистів

Кіркорову заборонили в`їзд в Австралію
фото з відкритих джерел

Санкції запровадили проти тих, хто причетний до депортації дітей з окупованих територій України та підтримують розв'язану Росією війну

Австралія запровадила санкції проти російських артистів та медійників, які підтримують війну в Україні. Загалом 55 осіб та 37 організацій. Про це повідомляється на офіційному сайті австралійського МЗС.

За словами глави МЗС Австралії Пенні Вонг, санкції запровадили проти тих, хто причетний до депортації дітей з окупованих територій України та підтримують розв'язану Росією війну.

У санкційному списку опинилися Філіп Кіркоров, Микола Басков, Тіна Канделакі, Олег Газманов та інші. Їм було заборонено в'їзд до країни.

«Через два роки після початку повномасштабного вторгнення Росії до України Австралія оплакує втрати України. Ми непохитно підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Австралія залишається непохитною у підтримці України в самообороні та притягненні до відповідальності винних у незаконному та аморальному вторгненні Росії», – заявив австралійський уряд.

Нагадаємо, що міністерство фінансів США запровадило санкції проти провідної російської танкерної групи «Совкомфлот», аби зменшити доходи Росії від продажу нафти, кошти від якої спрямовуються на війну проти України.

Читайте також: Кіркоров перед окупантами у Горлівці співав вкрадений український суперхіт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: