Аліна Гросу показала чоловіка, завдяки якому потрапила до Америки

Гросу зізнався, що саме Артур підштовхнув її до поїздки до США
фото з відкритих джерел

Співачка підтвердила, що розлучилася з нареченим – російським актором Романом Полянським

Співачка Аліна Гросу, яка виїхала з України до США, розповіла про теплу зустріч із родичем, з яким не бачилася більше двох років. Це двоюрідний брат виконавиці – Артур Волос, який вже давно мешкає у Чикаго.

Гросу зізнався, що саме він підштовхнув її до поїздки до США. За словами Аліни, якби не Артур, то вона не наважилася б на переміни у своєму житті.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

До слова, нещодавно Гросу на своїй сторінці в Інстаграм на прохання шанувальників перерахувала свої витрати та приголомшила сумою, яка необхідна для життя у Лос-Анджелесі. В першу чергу, за словами Аліни, треба знайти житло, яке коштуватиме не менше 2 тис. доларів. Для оренди помешкання, особливо на тривалий термін, потрібна американська банківська картка, а також кредитна історія. Співачка каже, що ще один суттєвий рядок у списку необхідного: автівка. У Лос-Анджелесі метро немає, а місто велике. Вартість оренди авто теж немаленька – від 750 доларів і вище.

Раніше «Главком» писав, що співачка Аліна Гросу повідомила в соцмережі, що поїхала до США «підвищити свою акторську та вокальну кваліфікацію». Однак замість підтримки, деякі шанувальники сприйняли критично цю новину.

Також співачка у переписці з шанувальниками в соцмережі підтвердила, що розлучилася зі своїм нареченим – російським актором Романом Полянським.

Читайте також: Колишній чоловік Ані Лорак привіз їхню спільну дочку в Швейцарію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: