В'ячеслав Довженко про стосунки з колишньою дружиною: У неї новий чоловік

Довженко про стосунки з колишньою дружиною: Ми рідні люди, як не крути
фото з відкритих джерел

Актор Довженко, який розлучився кілька років тому, зізнався, що не проти одружитися

Популярний актор театру та кіно В'ячеслав Довженко, котрий в 2018 році розлучився з дружиною Ксенією Баша, проживши в шлюбі 17 років, заявив, що не проти звільнитися від звання холостяка.

«Слава Довженко планує одружитися, просто ще немає з ким. Поки це тільки в планах», – розповів актор в інтерв’ю «КП в Україні». З приводу критеріїв до майбутньої дружини, актор відповів: «Ну, які можуть бути критерії?! Поспілкувалися, а якщо захопилися один одним – от і все».

Незважаючи на непросто розлучення, актор нині в добрих стосунках з колишньою дружиною, в шлюбі з якою народилися два сини: «Я дуже добре комунікую з колишньою дружиною. Раніше, зізнаюся, була важка ситуація. Певно, ще були якісь претензії. А після 24-го воно все знівелювалось і переоцінилось. Ну що там вже ділити? Остання наша сварка була 24-го, я вимагав, щоб вона виїхала, але вона не захотіла. Дітей вона відправила, а сама зі своїм новим чоловіком лишилася тут. І так само, як ми всі, допомагала людям, займалась волонтерством, розвозила продукти і все, що треба».

«Ми ж рідні люди, як не крути. Звичайно, у неї є новий чоловік, вони живуть своїм життям – і туди я не лізу, – додав актор. – Я ж не їжджу до них в гості, не сиджу, у ворота не заглядаю. Але наше спілкування – це окрема історія як абсолютно рідних людей. І це цілком логічно. Зараз ми дуже круто спілкуємось, і це добре. Підтримуємо одне одного. Молодший син зараз живе тиждень у мене, тиждень – у Ксенії. Старший незалежно від нас – у нього є наречена, і вони живуть разом».

Довженко каже, що вже познайомився з майбутньою невісткою: «Так, знайомив зі своєю обраницею. І навіть з її батьками ми вже знайомі. Дуже гарна, батьки її також мені сподобалися». Старший син актора – студент театрального вишу ім. Карпенка-Карого: «Вибір про навчання ми з ним зробили виважено. Мали багато розмов напередодні вступу. Я його вибір розумію. Син абсолютно впевнений, що коли у нас все закінчиться, буде більше перспектив. І я думаю так само: підуть певні інвестиції, почнеться культурний підйом. Іван – молодий хлопець. Йому робити свою історію життя й себе здобувати. І він хоче робити це в Україні».

Читайте також: Зібров розповів про теперішнє спілкування з Повалій, з якою дружив 28 років: Про одне жалкую

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: