Аліна Гросу виїхала з України та нарвалася на хейт

Артистка написала, що переїхала до США лише на час, поки здобуватиме освіту
Фото: Інстаграм співачки

Співачка озвучила причину від'їзду

Співачка Аліна Гросу на сторінці в Інстаграм привітала маму з днем народження та повідомила, що поїхала до США «підвищити свою акторську та вокальну кваліфікацію».

«Зараз я знаходжуся в LA, підвищую акторську та вокальну кваліфікацію. Благодійністю я не перестаю займатися, частково залишила цю добру справу своїм батькам. Все інше мені вдається робити звідси. Хочу, щоб моєю країною і нашими людьми пишалися звідусіль. І де б я не була, хочу залишатися корисною», – написала Аліна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

Деякі шанувальники сприйняли критично цю новину та пишуть співачці коментарях: «Будете в Аватарі зніматися?», «Після «Малинових Губ» у «Круэллі», «Памела на мінімалках». Однак багато хто підтримав виконавицю: «Кожний буде хаяти тих, хто поїхав за кордон, поки не впаде бомба під домом. На багатьох артистів зараз вилилось купа хейту за те, що вони знімались у російських фільмах. Хочу їм також треба заробляти на життя, як і усім. Чомусь всі хейтять Дорофєєву, а Анні Трінчер нічого. Хоча вона також говорила російською».

Артистка відреагувала на хейт і додала, що не переїхала назовсім до США, а лише на якийчь час, поки здобуватиме освіту. «Я була в Україні всі ці, майже 10 місяців. Так що, ця тема мене не стосується, я була доки відчувала, що потрібна не тільки допомога, а ще й моя особиста присутність. Я напевно, одна з небагатьох, хто був постійно в країні, не виїхав в перші ж дні, а залишався. А тепер, щоб й іншим допомагати, треба самій щось мати, рости, йти вперед. Я не переїжджаю, а тільки навчаюсь тут», – написала Гросу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: