Колишній чоловік Ані Лорак привіз їхню спільну дочку до Швейцарії

На світлині також присутні наречена Мурата, візажистка Лілія Реус і її дочка від попередніх стосунків
Фото: соцмережі Мурата Налчаджиоглу

Фото з рідними Мурат Налчаджиоглу виставив на своїй сторінці в соцмережі

Ексчоловік співачки Ані Лорак та тато їх спільної дочки Софії, відвідав з 11-річною дівчиною Швейцарію. Спільне фото Мурат виставив на своїй сторінці в соцмережі.

Мурат Налчаджиоглу, котрий народився на виріс в Туреччині, але нині живе в Україні, відпочиває з родиною у місті Санкт-Галлен. На світлині також присутні його наречена, візажистка Лілія Реус і її дочка від попередніх стосунків.

Раніше «Главком» писав, що колишній чоловік Ані Лорак, котра мовчить про війну та продовжує розважати своїми піснями росіян, зізнався, чому не виїхав з України після повномасштабного російського вторгнення. Мурат Налчаджиоглу виклав відеоролик про це на своїй сторінці в Інстаграм.

«Мене дуже часто запитують близькі, родичі, друзі, а я їм відповідаю: а де я маю бути? Наша національність, наша релігія має слово таке щодо того, де ти маєш бути. У нас кажуть так: твоя батьківщина не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєшся вільно, справжньою людиною та живеш із честю. Тому, я почуваюся тут такою людиною», – пояснив Мурат Налчаджиоглу.

Тим часом Ані Лорак продовжує жити та виступати в Москві. Днями виконавиця розмістила в Інстаграм фрагмент своєї ролі в українському мюзиклі «Вечори на хуторі біля Диканьки», знятого в 2001 році. Лорак звернулася до шанувальників: «З Різдвом! «Вечори на хуторі біля Диканьки» за мотивами повісті Гоголя. З теплотою згадую час, коли працювали над цим фільмом!». Українці теж привітали співачку з Різдвом, однак не так тепло.

Читайте також: В'ячеслав Довженко про стосунки з колишньою дружиною: У неї новий чоловік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: