Аліна Гросу приголомшила сумою, яка витрачатиме на життя в США

На прохання шанувальників співачка перерахувала свої витрати
фото з відкритих джерел

Співачка, яка нещодавно переїхала до США, розповіла про вартість життя за кордоном

Днями співачка Аліна Гросу на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що виїхала до США на навчання. На прохання шанувальників співачка перерахувала свої витрати та приголомшила сумою, яка необхідна для життя у Лос-Анджелесі.

В першу чергу, за словами Аліни, треба знайти житло, яке коштуватиме не менше 2 тис. доларів. Для оренди помешкання, особливо на тривалий термін, потрібна американська банківська картка, а також кредитна історія: «Без картки, кредитної історії, з вами ніхто договір підписувати не буде. Є ще варіант знайти людей, які здають кімнату, місце в кімнаті – можна буде значно зекономити. Або знімати з кимось й розділити суму навпіл».

Співачка каже, що ще один суттєвий рядок у списку необхідного: автівка. У Лос-Анджелесі метро немає, а місто велике. Вартість оренди авто теж немаленька – від 750 доларів і вище.

«Мені трішки пощастило, я почала в телеграм шукати наші групи, наших людей, оголошення й надибала компанії від українських хлопців, які мають свій автопарк і здають значно дешевше», – ділиться секретами економії Гросу.

Окрім того, вартість домашнього Інтернету становить 150 доларів, обслуговування мобільного номера – 40-60 доларів. Щодо їжі – артистка радить купувати продукти та готувати, адже ресторани та кафе недешеві: «За раз (десь на тиждень) в магазині можна затаритись від 150 доларів (це без делікатесів і майже готової їжі, тільки найнеобхідніше) навіть буханка хліба тут коштує 6 доларів».

Раніше «Главком» писав, що співачка Аліна Гросу повідомила в соцмережі, що поїхала до США «підвищити свою акторську та вокальну кваліфікацію».

«Зараз я знаходжуся в LA, підвищую акторську та вокальну кваліфікацію. Благодійністю я не перестаю займатися, частково залишила цю добру справу своїм батькам. Все інше мені вдається робити звідси. Хочу, щоб моєю країною і нашими людьми пишалися звідусіль. І де б я не була, хочу залишатися корисною», – написала Аліна. Однак замість підтримки, деякі шанувальники сприйняли критично цю новину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: