Jerry Heil купила батькові «зірковий» автомобіль, як у Полякової

Батьки Jerry Heil багато років займалися м’ясним бізнесом
фото з відкритих джерел

Яна презентувала татові шикарний подарунок для роботи

Співачка Jerry Heil в програмі ЖВЛ розповіла, що її батько працюватиме в сфері шоу-бізнесу. Яна презентувала татові шикарний подарунок для роботи.

Батьки Jerry Heil багато років займалися м’ясним бізнесом, однак з початком повномасштабної війни дочці вдалося відмовити їх від цієї справи. «У мене серце стислося, бо зараз і так стільки вбивств. Зараз потрібно створювати енергію кохання, робити тільки щось позитивне. А для мене вбивство тварин – це точно не про кохання. Коли я можу допомогти, я б не хотіла, щоб мої батьки вбивали тварин. Я їм це пояснила і, на моє щастя, мати дуже швидко погодилася. Думаю, вона ще трохи вмовляла батька. Вони мають складну фінансову ситуацію і, звичайно, їм треба якось заробляти гроші. Але ми домовилися, що я фінансово їм допомагатиму. Колись у мене в Інстаграмі стояв статус, що я сироїдка із родини м'ясників. Зараз, гадаю, цей етап офіційно завершено», – розповідала Jerry Heil в інтерв'ю.

Тепер, каже співачка, її батько працюватиме у шоу-бізнесі. Дочка придбала для тата «зірковий» автомобіль із розкладним ліжком, де зручно возити артистів на гастролі та концерти. Як каже дівчина, на таких авто їздять на концерти співаки Оля Полякова та Олег Винник.

Яна зараз навчається у США в Берклі. Заощаджені гроші вона витратила на подарунок татові, а за навчання їй допомагають платити друзі, ім'я яких вона не називає. Наразі артистка віддає борг частинами.

«Були вже перші замовлення, – розповідає артистка про теперішню роботу тата. – Батько кілька разів возив мене на концерти та був дуже щасливий. Він і раніше працював водієм, а потім життя повернулося так, що вони з мамою почали займатися цим важким м'ясним бізнесом. У тата неймовірний музичний смак! Я дуже люблю з ним їздити. Він музикант у душі, мій музичний продюсер, скажімо так радник. Завжди влучно радить, що мені слід змінити у піснях. Тому я дуже щаслива, що йому вдалося в такий спосіб приєднатися до цієї сфери. Це моя особиста маленька перемога, адже мені вдалося знизити кількість жорстокості у світі».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: