Ведучий радіодиктанту Роман Коляда розплакався в прямому ефірі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий не стримав сліз: його житло знищили окупанти

У День української писемності, ось уже українці 22 роки поспіль пишуть радіодиктант національної єдності. Цього року його читала народна артистка Ада Роговцева. Ведучим ефіру на каналі «Суспільне Мовлення» був Роман Коляда, котрий після прочитання тексту не зміг стримати сліз.

Телеведучий тримався протягом усього ефіру, проте наприкінці, з мокрими від сліз очима, сказав: «Я ще протримаюся 20 хвилин, а потім піду пореву». Текст диктанту написала письменниця та режисерка Ірина Цілик. Він про домівку кожного, яка під час війни перетворилася на фортецю, а в декого умістилася в дорожню валізу. Будинок Романа Коляди був знищений вщент російськими окупантами.

Автор тексту диктанту Ірина Цілик на своїй сторінці у Facebook поділилася враженнями від сьогоднішньої події. Вона розповіла, що сама плакала, дивлячись як люди пишуть диктант: «Ну, зі мною все ясно, я тонкосльоза: дивилася, як люди в різних куточках України, в катакомбах, аудиторіях, бібліотеках, а також далеких світах інших країн пишуть радіодиктант, і плакала весь час. Потім побачила, як Коляда розплакався у прямому ефірі. А тепер отримую безкінечну хвилю відгуків, що ви теж у тих різних куточках рюмсали. Що ж, умилися ми слізьми та й обіймімося нині».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: