Прокидаєшся і чекаєш. Глущенко з «Дизель шоу» зізналася, як несолодко живеться за кордоном

фото з відкритих джерел

Акторка разом із сином Тамерланом виїхала за кордон

Актриса «Дизель шоу» Яна Глущенко на сторінці у соцмережі відверто розповіла про своє життя за кордоном. Акторка разом із сином Тамерланом ще до початку російського вторгнення виїхала з України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Яна Глущенко (@yamo4ka)

«Скільки ж всього змінилося у житті кожного українця. Як я хочу повернутися в свою вільну та незалежну Україну. Кожного ранку прокидаєшся і так чекаєш на ці слова: «Ми перемогли, повертайтеся». Так, ми виїхали із сином ще на початку війни, виїжджали не знаючи куди, але туди, де безпечно. Так ми пробули сім місяців в одній країні, зараз вже в іншій. Як нам хочеться додому», – пише Глущенко.

Яна пояснила, чому не повертається додому: «Страх зараз на першому місці, страх не за себе, а за дитину. На жаль, ніхто не знає, коли це все скінчиться, проте кожен має надію, що дуже скоро буде наша перемога. Життя в іншій країні це не відпочинок, це просто місце тимчасового перебування, бо душа у своїй неньці. Молимося за кожного українця, безмежно пишаємося нашими хлопцями та дівчатами з ЗСУ. Все буде Україна».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: