Актора Алека Болдвіна, який вбив українку, не виправдано: заява прокуратури

Адвокати Алека Болдвіна оголосили, що з їхнього підзахисного знято кримінальні звинувачення
фото з відкритих джерел

Раніше в пресі з’явилася інформація, що з артиста зняті звинувачення

Спеціальні прокурори Карі Моррісі та Джейсон Льюїс зробили заяву щодо рішення зняти звинувачення з американського актора Алека Болдуїна у справі про загибель українського оператора Галини Гатчінс на зйомках американського фільму «Іржа» восени 2021 року. Про це повідомляє Deadline.

Прокурори наголосили, що звинувачення можуть бути повторно висунуті після подальшого розслідування. Причиною зняття звинувачень із Болдвіна, йдеться у заяві, стало виявлення нових фактів, які вимагають «подальшого розслідування та судово-медичної експертизи» і не дозволяються діяти «в нинішніх часових рамках та на фактах та доказах, переданих правоохоронними органами у існуючому вигляді».

Нагадаємо, адвокати голлівудського кіноактора Алека Болдвіна оголосили, що з їхнього підзахисного знято кримінальні звинувачення у зв'язку з фатальним інцидентом на знімальному майданчику фільму, на зйомках якого загинула операторка з України Галина Гатчінс. Днями раніше стало відомо, що знімальна група несподівано відновила роботу над вестерном, перервану після трагедії.

Крім того, стало відомо, що Болдвін впевнений, що батьки та сестра загиблої хочуть заробити на її смерті.  Нагадаємо, що на початку лютого з'явилася інформація, що родичі операторки Галини Гатчінс подали до суду на голлівудського Алека Болдвіна, який ненавмисне вбив її під час зйомок. За словами адвоката батьків і сестри Гатчінс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну. Однак актор не погоджується з їхніми вимогами. На думку адвокатів артиста, позов вводить слідство в оману і був поданий лише для отримання компенсації.

Читайте також: Брат зірки російського серіалу «Вороніни» розчленив в США двох росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: