На Алека Болдвіна, який застрелив українку, знову подали до суду: хто цього разу

фото з відкритих джерел

Раніше актор отримав позов з України від батьків та сестри загиблої операторки Хатчинс

До голлівудського актора Алека Болдвіна знову позиваються в суді. Три члени знімальної групи фільму «Іржа» стверджують, що страждали від тривожності та посттравматичного стресового розладу після трагедії, яка сталася на знімальному майданчику.

За словами оператора Росса Аддієго, костюмера Дорана Кертіна та постановника Різа Прайса, вони перебували в безпосередній близькості від Болдвіна, коли з пістолета, який той тримав в руках, було зроблено смертельний постріл, який забрав життя українки – операторки Галини  Гатчинс. Члени знімальної групи запевняють, що вони отримали «вибухові поранення» через звук пострілу.

Крім того, вони звинуватили Алека Болдвіна в недбалості та порушенні вимог безпеки під час роботи з реквізитною зброєю.

Нагадаємо, що трагедія сталася 21 жовтня 2021 року під час зйомок фільму «Іржа» в Нью-Мексико. Болдвін вистрілив в оператора Галину Хатчінс та режисера Джоела Соуза. Внаслідок цього українка Хатчинс померла в лікарні, а режисер отримав поранення.

Галина Хатчинс народилася та виросла в Україні. Вона закінчила Київський університет ім. Шевченка за спеціальністю «міжнародна журналістика», а потім працювала на зйомках документальних фільмів у Великій Британії. У 2015 році вона здобула кінематографічну освіту в США і зробила успішну кар'єру оператора. У 2019 році Журнал American Cinematographer назвав її однією із молодих зірок американської кінематографії.

Раніше «Главком» писав, що Алек Болдвін отримав позов з України від батьків та сестри загиблої операторки Хатчинс.

Читайте також: Надії немає. Лікарі хочуть відключити зірку Тома Сайзмора від апарату життєзабезпечення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: