Актор «Дизель Шоу» Олександр Бережок похрестив доньку

Бережок з дружиною та дітьми
фото з відкритих джерел

 

Олександр Бережок каже, що дуже чекав на появу третьої дитини

Актор студії «Дизель Шоу» Олександр Бережок, який весною утретє став батьком, похрестив свою маленьку дочку Аю. Церемонія пройшла в колі родини. Актор з дружиною мають ще двох хлопчиків – Гліба та Лук’яна.

 «Отець Олександр – священнослужитель, який хрестив Гліба та Лук’яна, повернувся на деякий час в Україну, і ми попросили його охрестити й донечку. Це дуже особлива людина для нашої родини, від нього йде приємна енергетика», – розповів Олександр.

Бережок каже, що дуже чекав на появу третьої дитини. І саме донечка змінила всі його батьківські почуття: «Дівчинка – це взагалі інше. Вона така малесенька, гарнюня, так дивиться на мене, коли я беру її на руки. З Аєю я став більш обережним і лагідним. Донька любить, коли я її цьомкаю та лоскочу бородою – завжди сміється. Хлопці не такі, у них інша енергетика. А дівчинка –це дівчинка. У неї навіть риси обличчя інші».

Напередодні появи доньки на світ Олександр Бережок зізнавався, що тепер у його житті троє улюблених жінок: «Перша – це мама. Вона мене народила, і за це їй треба бути вдячна все життя. Друга – моя дружина. Вона подарувала продовження мене та себе – народила наших дітей. І третя головна жінка – дочка, на яку з нетерпінням чекаю. Говорять, що дочки змінюють своїх батьків. Я хочу відчути ці зміни та це задоволення».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: