Я ще не померла. Брітні Спірс різко відповіла акторці, яка хоче зіграти її в фільмі

Через кілька годин після виходу інтерв'ю Міллі Спірс опублікувала у своєму блозі пост
фото з відкритих джерел

Брітні Спірс опублікувала пост, у якому прокоментувала заяву актриси

Голлівудська акторка Міллі Боббі Браун висловила зацікавленість зіграти поп-зірку Брітні Спірс у потенційному біографічному фільмі. Актриса заявила про це у свіжому інтерв'ю. Однак поп-діва не рада такій перспективі.

Міллі вважає, що її власне життя вкрай схоже на долю Брітні. «Думаю, перш за все, історія Брітні знаходить відгук і в моїй душі. Я теж росла на очах у публіки, дивилася її відео, дивилася інтерв'ю з нею, коли вона була молодша», – сказала Браун.

Однак сама Брітні скептично відреагувала на цю заяву. Через кілька годин після виходу інтерв'ю Міллі вона опублікувала у своєму блозі пост, у якому прокоментувала заяву актриси. «Я чую про людей, які бажають зняти фільми про моє життя. Чуваки, я не вмерла! Хоча очевидно, що вони хотіли б бачити мене мертвою», – обурилася зірка. І вкотре почала розповідати, як її ображали свого часу рідні.

Раніше «Главком» писав, що Спірс висунула нові звинувачення до своєї матері Лінн Спірс і заявила, що та піднімала на неї руку. Співачка розповіла, що одного разу вона пізно повернулася з вечірки, де відпочивала разом із Періс Хілтон та Ліндсі Лохан. Мати Брітні, яка наглядала за її синами, розлютилася.

«Моя мама залишалася з Джейденом та Престоном. Так, я тусувалася до четвертої ранку, і моя мама просто збожеволіла. Я увійшла, вона глянула на мене і вдарила так сильно, що я ніколи цього не забуду», – написала співачка в Інстаграм.

Мати Брітні Спірс вибачилася перед дочкою і попросила розблокувати її номер, щоб вони могли поговорити. Проте співачка вибачень не прийняла: вона порадила матері «піти до біса» і задуматися про психологічні травми, які Брітні перенесла з вини близьких.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: