Данилко зізнався, чому розчарувався, придбавши унікальне авто Мерк'юрі: Була брехня

Данилко: Я був розчарований і не знав, що робити
фото з відкритих джерел

Музикант Андрій Данилко розповів, що не жалкує, що розлучився з раритетом

Музикант Андрій Данилко, який нещодавно продав свій легендарний автомобіль Rolls Royce Silver Shadow, що належав культовому співаку Фредді Мерк'юрі, зізнався, чи не жалкує про те, що розлучився з таким раритетом.  

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen у Великій Британії, проте такого не виявилося. «Ми хотіли придбати цю машину для фанатів Євробачення, котрі люблять Queen, і подарувати від України для музею Фредді Мерк'юрі в Лондоні. Але щодо музею була брехня, його не виявилося. Я був розчарований і не знав, що робити. Це потребує обслуговування. Паркування коштує величезних грошей, де воно й простояло майже 15 років», – розповідає артист «Фактам ICTV».

Якийсь час у Данилка виникла ідея привезти авто в Україну і зробити частиною великої експозиції: «Щоби це була як виставка. Сучасний музей, у якому були б речі якихось відомих людей чи тих, хто там виступав. Але це було складно. Авто має інше кермо і його сприймають не як раритет, а як транспортний засіб».

Виконавець вважає, що продати авто – це було вірне рішення. Зараз, в складний для України час, співак вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни. Данилко додає, про про аукціон з продажу автомобіля знає сестра Фредді та його племінник: «Він дзвонив, щоб дізнатися про історію цієї машини і що з нею зараз. Думаю, що аукціону та всій цій сумі Фредді був би радий. А саме тому, що ця машина принесла комусь допомогу».

Нагадаємо, що Данилко продав на аукціоні Sotheby's свій Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску за 11 млн грн. Виручені від продажу раритетного автомобіля гроші Данилка передадуть для створення в Україні сучасного центру реабілітації та протезування Superhumans.

Раніше «Главком» писав, що новим власником авто став українець – молодий бізнесмен із Харкова Володимир Носов, який займається криптовалютою. «Я став володарем унікального лота. Не можу стояти осторонь, задаю рівень, бо, кожен українець зараз – рівень», – зазначив бізнесмен в Iнстаграм.

Раніше компанія Носова придбала на аукціоні за $900 тис. кришталевий мікрофон переможців «Євробачення 2022» – гурту Kalush Orchestra. Виручені на аукціоні гроші було спрямовано на закупівлю комплексу безпілотників PD-2 для ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: