Брюс Вілліс із дружиною зворушливо привітали Демі Мур з 60-річчям

Емма оприлюднила спільне фото із чоловіком, на якому вони тримають у руках мемуари Демі
фото з відкритих джерел

Поздоровлення у себе в соцмережах опублікувала Емма Хемінг, нинішня дружина Брюса Вілліса

Голлівудській акторці Демі Мур на днях виповнилося 60 років. Найперше привітання артистка отримала від екс-чоловіка. Поздоровлення у себе в соцмережах опублікувала Емма Хемінг, нинішня дружина Брюса Вілліса, з якою у Мур теж склалися теплі стосунки.

Емма оприлюднила спільне фото із чоловіком, на якому вони тримають у руках мемуари Демі.  «Ми любимо тебе такою, якою ти є, як зовні, так і всередині, – йдеться у підписі під знімком. Варто зазначити, що у Хемінг є всі причини, щоб сказати таке Мур від щирого серця. Саме Демі зараз як ніхто інший допомагає Еммі впорається з важкою недугою чоловіка. У Брюса Вілліса було діагностовано афазію, через яку він майже не може говорити, а відповідно, і брати участь у нових проектах. Раніше «Главком» писав, що Хемінг зізналася, що все, що відбувається, сильно похитнуло її ментальне здоров'я.

Нагадаємо, що Брюс Вілліс і Демі Мур одружилися далекого 1987 року, але в 2000 шлюб розпався. У акторів три спільні дочки – Таллула, Румер і Скаут ЛаРу. У 2007 році на зйомках фільму «Ідеальний незнайомець» Вілліс познайомився зі своєю новою обраницею, британською актрисою та фотомоделлю Еммою Хемінг. Пара побралася через два роки, 2009-го. Демі була серед гостей на весіллі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Свій ювілей Демі Мур зустріла на борту приватного літка. «Досягніть важливого дня народження, почуваючись коханим і вдячним! Дякую всім за приємні повідомлення», – підписала пост в соцмережі акторка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: