Побудована на «гнилих» дошках. Колишній росіянин Суханов припустив, що чекає РФ

Суханов: Маю український паспорт
Фото: 1+1

Телеведучий розповів, чому не спілкується з родичами

Телеведучий Олексій Суханов свого часу вважався одним із топових російських телеведучих, але через агресивну кремлівську політику виїхав з Росії і побудував успішну кар'єру в Україні. В інтерв'ю «Фактам» Суханов розповів, чи спілкується з батьками з Росії, в чому причина їхньої ненависті до України та яке майбутнє чекає на країну-агресора.

Суханов каже, що з лютого з його життя бесповоротно пішли колись важливі речі: «Безповоротно пішов період життя, який був по той бік кордону. І ті, хто був з того боку, теж пішли. Зараз мої найдорожчі люди, моє життя та моє майбутнє в Україні та Києві. Маю український паспорт. Країна довірила мені бути своїм громадянином, що я дуже ціную, намагаюся багато працювати на благо суспільства. Адже цінність насправді не в родинних зв'язках. Тим більше, коли погляди родичів не збігаються з моїми! Думаю, що навіть у Юрмалі, де я маю квартиру, мені буде не комфортно: там досить багато росіян. А це тепер стало для мене непереборним бар'єром. Просто на рівні фізіології! Я ніколи не пробачу й не забуду те, що робить Росія. Для мене піти на якийсь діалог із тією стороною – зрадити пам'ять тих, кого з нами вже немає. З Росією мене більше ніколи нічого не пов'язуватиме. Не залишилося нікого від того життя».

Про свою колишню батьківщину Суханов відгукується так: «Країна, яка перемогла, як вона говорила, фашизм, сама перетворилася на виродків, які нищать людей лише тому, що вони українці! Там у головах блукаючий вірус імперськості, снобізму! А їм ще додатково до цього довгі роки вливали у вуха відра помиїв. Зрозуміло, що їхні вуха вже «просочилися» цим смородом. Ба більше, вони вже ніколи цього не позбудуться. Якщо люди не усвідомлять, що вони хворі, не приймуть це, то ніколи й не одужають та йтимуть на нове й нове коло. Тому що, тільки усвідомивши, вони матимуть можливість стати іншою країною».

«Росія від самого початку була побудована на «гнилих» дошках. Вся її історія – процес абсолютного гниття, – продовжує телеведучий. – Вона вперто не відпрацьовувала свої помилки на етапі історичного розвитку та про#бала» всі можливості. Просто всі! Я називаю Росію країною «під знесення». У такому вигляді вона існувати не може та не повинна. Все-таки наша земна куля – це гуртожиток. В якому треба враховувати правила. А якщо Росія їх не розуміє, її треба усунути».

Телеведучий вважає, що росіяни ненавидять українців з однієї причини: «Це синдром великодержавності. 90 відсотків країни ходять на «дірку», багато хто використовує унітаз як вазу і при цьому говорить про великодержавність. Нехай спочатку п'яті точки навчаться підмивати! Втім, не думаю, що навіть це врятує».

Раніше «Главком» писав, що після піврічного мовчання Олексій Суханов, який десять років працював на ТРК «Україна», став ведучим телепроекту «Говорить вся Україна» на «1+1».

Читайте також: Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: