Телеведучий Даніель Салем розповів, як побратим врятував йому життя в контактному бою

Салем: У нас ще купа справ, брате. Ніхто крім нас!
фото з відкритих джерел

Захисник в соцмережі поділився відео, яке довело багатьох підписників до сліз

Телеведучий Даніель Салем, який нині захищає Україну на фронті, на своїй сторінці в соцмережі розповів про свого побратима, який прикрив його в бою, коли закінчився короб з кулеметним боєприпасом.

«Так просто написати: спасибі тобі, що прикрив. Але так важко пояснити, скільки стоїть за цим. У той момент, коли ти почув моє: «Порожній», коли у мене закінчився короб з кулеметним боепрепасом, ти витягнув з рюкзака інший короб, подав його мені і перекрив вогнем у бік ворога», – написав Салем на своїй сторінці в соцмережі.

Друг Салема днями отримав поранення в тому ж контактному бою. Даніель Салем на своїй сторінці в соцмережі поділився відео, яке довело багатьох підписників до сліз. На ролику Салем показав, як разом із побратимами добирається до своїх одразу після бойового завдання. Товариш Даніеля отримав серйозне порання і йому прямо на місці надають першу допомогу. Саме у цей складний момент військовослужбовці заспівали гімн України для підняття бойового духу.

«Друже, ми знову говоримо легендарне: «Не цього разу!». Скоро рука твоя буде працювати, як раніше, і ми знову підемо на завдання разом. У нас ще купа справ, брате. Ніхто крім нас!»  – додав Салем в Інстаграм.

На початку повномасштабного вторгнення популярний ведучий, актор і ресторатор Даніель Салем відразу пішов до військкомату, спочатку був у теробороні, згодом потрапив на передову в підрозділ розвідки. Зараз Даніель Салем – старший розвідник. За час боїв був поранений.

Читайте також: Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: