Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь насмішила черговим дефіле у купальнику

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Коментатори дуже позитивно оцінили жарт телеведучої

Телеведуча та наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вирішила розважити передплатників у соцмережі черговим потішним відео.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Елена-Кристина Лебедь (@elena_kristina_lebed)

На своїй сторінці в соцмережі телеведуча опублікувала ролик, в якому в одних лише – купальнику, картузі та взуванці на величезних підборах прямує з будинку до автівки. «Січень: коли одяглася за прогнозом погоди», – підписала Лебідь відео.

Коментатори дуже позитивно оцінили жарт телеведучої: «Сонцезахисний крем та окуляри забули», «Головне шапку вдягла! Кріс, ти супер!», «Відразу настрій покращився, дякую за позитивчик», «Христя, це топ».

Раніше «Главком» писав, що Олена-Крістіна Лебід поділилася деталями відпочинку у Карпатах. Лебідь поінформувала українців, що снігу в горах немає через аномально теплу температуру повітря та пошуткувала, що вони з чоловіком ймовірно приїхали «на водні лижі». Однак шанувальники телеведучої більше звернули увагу на інше – зовнішній вигляд худорлявки.

Багато хто почав співчувати телеведучій через вагу: «Який жах!», «Добре, що вітру немає, бо я впевнена, Кріс, тебе б сдуло з гори», «Яка ви худа!», «Таке фото не бажано виставляти, бо це не дуже красиво. І не треба мене переконувати! Страх, та й годі», «Я вас обожнюю! Але чи справді все добре? Чи не надто маленька вага для вас? Чи може звернути увагу на це?». Телеведуча не витримала і відповіла порадниці: «Не любите ви мене, раз дозволяєте собі по фото сумніватися в моєму самопочутті».

Читайте також: Віктор Бронюк розповів про фотографії з Бучі, які не можна оприлюднювати

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: