Телеведучий Остапчук висміяв гулянку українців в Куршавелі та інших «патріотів» за кордоном

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Батальону «Куршавель» та «теробороні Барселони» доручили особливі завдання

Телеведучий Володимир Остапчук на своїй сторінці в соцмережі розмістив сатиричне відео, відреанувавши таким чином на скандал навколо гучної вечірки українців у Куршевелі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

«Прийшов час обʼєднати наші зусилля та зробити контрнаступ у тил ворога. Почнемо з батальйону «Куршевель». Ви молодці, але потрібно лижним маршкидком зʼєднатися з механізованими частинами типу Гелендеваґен в Женеві та взяти в облогу так званий віденський котел. Там уже працюють наші партизани, які окупували найкращі ресторани та магазини», – розповідає «деталі операції» телеведучий.

За словами Остапчука, «теробороні Барселони» потрібно зʼєднатися з батальйоном «Монако» та блокувати ворожі яхти в Адріатичному морі. «Лондонському десанту» –висадитися в Парижі, а місцевим десантникам зробити висадку в Лондоні. «Вам потрібно публікувати фото одне одного, але не забудьте в шапці профілю писати «I am ukrainian» та український прапор», – додав телеведучий. Від батальйону «Маямі» чекатимуть ленд-ліз, а батальйону «Дубаї» наказав не надсилати більше кальянів.

Раніше «Главком» писав, що колишня міс України та її чоловік, що перебуває в розшуку, оскандалилися у Куршавелі. Компанія українців влаштувала гучне гуляння під синьо-жовтими прапорами – співали гімн, пісні про Зеленського, зокрема «Вова, ї#аш їх, бл#ть». За деякими даними, ціна такого відпочинку становить близько 50 тис. доларів за 2-3 години.

Читайте також: Померла одна із шести головних супермоделей 90-х

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: